Sjekk om du kan få forbrukslån

Skriv inn epostadressen din i feltet nedenfor, og du vil få tilsendt nye lånemuligheter rett til din egen innboks.

Vi skal gjøre vårt beste for at du får vite om de beste forbrukslånene i markedet, og du kan enkelt melde deg av når du ikke lenger har behov for forbrukslån!

Når du klikker "Sjekk mulighetene dine" vil du bli tatt rett til vår samarbeidspartner på finansiering, der du fyller ut et kort skjema med nøkkelopplysninger om deg og økonomien din. Basert på disse opplysningene vil du kunne få tilsendt tilbud om forbrukslån fra norske banker og kredittinstitusjoner.

Du velger selv hvilke du vil takke ja til, og hvilke du vil takke nei til.

Tilbudene vil normalt sett komme i løpet av 24 timer. I helger og ferier/høytider kan det ta noe lengre tid.

 

1. Ved å klikke «Send inn» aksepterer du at Forbrukslånene.no sender inn opplysningene på dine vegne til våre samarbeidspartnere. I tillegg aksepterer du å motta mailer og SMS fra oss med nærmere detaljer om ulike tilbydere av forbrukslån og kredittkort. Normalt vil det være maksimalt en utsendelse pr dag. Avmelding kan skje gjennom å klikke på link nederst i mailene du får fra oss.

2. Prisopplysning: Det er gratis å motta epost fra Forbrukslånene.no. SMS betaler du 3 kroner pr stk for. Ønsker du ikke å motta SMS kan du la feltet for mobiltelefon stå åpent. Ønsker du å melde deg av SMS-meldingene etter en stund, sender du meldingen STOPP til 1963 fra det telefonnummeret som mottar meldingene.